Translate

luni, 10 noiembrie 2014

Alegeri prezidentiale 2014

Stiu ca dispar des si apar destul de rar,dar datorita muncii pe care o practic,timpul nu imi permite prea multe,asa ca am decis sa fac aceasta postare datorita indignarii mele fata de clasa politica din Romania .
In ultimul timp,dupa program,am inceput sa studiez era politicii noastre de dupa caderea comunismul,ba chiar am studiat putin si am vizualizat toata revolutia televizata ca sa ajug la o concluzie(a mea bineinteles) .
Vreau sa spun ceva inainte de asta,chiar am publicat si pe contul meu personal de facebook acelas video,si poate multi o sa se intrebe daca il cunosc pe tip,nu,nu il cunosc nici personal,nici digital,dar m-a impresionat de ceea ce a facut in acel video.

 Dureaza aproximativ 30 de minute, dar merita pe cuvant ! Multi dintre noi nu avem cunostintele politice necesare si suntem ghidati de instinct.Bun am inteles, dar nu e greu sa te informezi mai ales acum cand ai tehnologia la degetul mic.Eu nu sunt un pasionat sau un adept al politicii, dar anul acesta datorita alegerilor prezidentiale, mi-am dedicat timp din ala putin care l-am avut pentru a studia politica romaneasca de dupa 89 pana in prezent.Is surprins intr-un mod placut ca tipul asta Zmenta, sau cum s-o chema el, a reusit sa faca clipul asta asa de bine, bravo, felicitari pt efortul depus




Politica romaneasca de dupa 89 pana in prezent,intr-o scruta prezentare - link aici !

Vreau sa va reamintesc ca eu nu fac campanie electorala nimanui,sustin un anume candidat,fara sa-i dau nume,pentru ca cred in proiectul lui,pentru ca m-am documentat destul pentru a sti cu cine sa nu votez.
Nu sunt nici de ideea de a alege raul mai mic in defavoarea raului cel mare,vreau sa cred ca schimbarea va fi,bineinteles cu timpul,trebuie sa-i dam timp pentru a face vazute aceste schimbari.
,,Dai timp,timpului''

Sustin cele 3 regului ale vietii(in viziunea mea) :
- intelepciune
-umor
-schimbare

Pentru cea de-a treia va dau si definitia,in viziunea mea si cu ajutorul lui Heraclit :,,schimbarea este un lucru real și stabilitatea este iluzorie. ... Totul curge, nimic nu rămâne neschimbat ''
Idea este ca nimic nu ramane neschimbat,iar eu,noi,poate si voi speram ca cu ocazia turului II al alegerilor prezidentiale sa schimbam asta.

Dragi mei,imi pare rau ca,cu revenirea mea am ales ca prima postarea sa fie pe o tema politica,dar e un inceput,adicae o schimbare .


2 comentarii:

  1. 1 articol la an? Urat bre', urat de tot!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu chiar un an,dar tinand cont ca de 8 luni lucrez zi de zi fara pauza,e un pas mare pentru mine,crede-ma :) Daca te uiti la ultimul articol,dateaza de pe vremea geto-dacilor :)) ,e in urma cu 8 luni .
    Eu nu am public foarte mare,si nici nu ma astept la unul,blogul acesta l-am facut pentru a-mi satisface setea sufleteasca proprie :)
    ,,Daca voi nu ma vreti,eu tot va vreu'' ,incerc ca de acum incolo sa fiu putin mai activ,dupa cum imi permite timpul,ramanand putin din anul acesta ,o sa fie multa treaba,iar la anul sper sa se linisteasca lucrurile si sa iasa asa cum vreau eu,deci o sa bifezi poate un record la prezenta :)

    RăspundețiȘtergere