Translate

marți, 11 noiembrie 2014

Si-a mai trecut un an !

Privesc putin in urma si observ cu mirare ca aproape s-a scurs si anul acesta,am fost conectat 8 luni de zile,zi de zi,16 ore pe zi la ,,curent'',si sincer ce mi-a ramas din restul orelor,ma odihneam,chiar simteam nevoia pentru ca anul acesta a fost un an greu.
Cu aceasta ocazie vreau sa ma scuz fata de cei care inca mai citesc si mai cred in mine,cum am zis-o si o repet,scriu pentru satisfactie proprie,imi arunc gandurile pe ,,hartie'' fara prea multe corecturi,prelucrari,sunt adeptul lucrurilor naturale,mai putin prelucrate.
Ma gandeam sa va povestesc putin din anul asta,bineinteles pe scurt,asa cum v-am invatat,pe lung v-as plictisi pentru ca cum ziceam mai sus,opt luni am lucrat non-stop,cu putine pauze de scurta durata,de exemplu cateva zile pentru niste probleme personale.
Cred ca total ar fi mai mult de opt luni,in primele luni ale anului m-am intors din Anglia,iar aici in Italia,am inceput munca in doua locuri in acelas timp,cum m-am obisnuit de cativa ani,iar dupa aceea am incercat sa combin utilul,cu placutul.Pana prin iunie cred ca am mai facut cateva escapade,distractii,dar dupa,ca un batran intelept ce sunt,m-am dedicat muncii.
Tot in perioada asta am avut si o relatie pe acasa,dar distanta bat'o vina,a iesit totul asa cum am anticipat,nu a mers,dar a fost o chestie faina,o iubire mare din liceu,chestii,amintiri,frumos nu ? Pe tema asta,nu neaparat ca evit,dar nu prea sunt multe de spus,o relatie reluata dupa o lunga perioada de timp,care s-a dovedit sa mai aiba inca o ,,flacara olimpica'' pe acolo pe undeva,dar ca multe relatii de genul,era bantuita de trecut,asa ca am hotarat sa lasam trecutul,la trecut,si noi sa ne traim prezentul ca doar suntem tineri.
Tot prin iunie-iulie,am cunoscut si actuala prietena,cand ma gandesc,parca a fost ieri,la 5 dimineata faceam baie in mare,iar la 7 dus rece de recreere,la 8 eram rambo la munca(cand esti tanar si'n putere),fie a trecut si perioada asta,doua saptamani cand ea si un grup de fete au fost in vacanta,si mi-am zis,inca una care pleaca,altele care vin,in nici un caz nu m-am asteptat la mai mult.
Din cele doua saptamani,ultima sau chiar mai bine,am fost mai mereu impreuna,am ajuns sa ne cunoastem destul de bine intr-o perioada scurta,ne-am consolat reciproc,ne-am distrat,o fost fain,ca doar eu munceam,ea era in vacanta,ce viata aveam,doar ca deobicei,cum ziceam si mai sus,motto-ul meu era : ,,una pleaca,alta vine'',culmea a fost ca dupa am tinut legatura si am hotarat de comun acord sa dam o sansa instinctelor animalice,care spre uimirea mea pana in momentul de fata a mers ca un ceas elvetian(una a plecat,si nu s-a mai intors alta,ci aceeasi...ciudat,nu ? ).

Intr-un final saraca a sfarsit prin a face drumuri Germania-Italia,eu prins cu munca,nu puteam pleca,iar ea avand o munca mai flexibila,a reusit,si s-a tinut de promisiunile facute.In ea am vazut ceea ce nu am vazut in multe fete : responsabilitate,gandire matura,intelegere,seriozitate,s.a.m.d ,nu vreau sa o laud prea mult,pentru moment is ok cu ea,ne intelegem peste limita normalului.

Sa lasam ,,fetilii'' deoparte,anul asta nu prea m-am scaldat in mare cu prea multe,am avut munca care s-a dublat fata de anii precedenti,prin august am reusit si performanta sa ma ,,infig'' la propriu cu motorul in parapet,dar am avut un noroc iesit din comun,am scapat cu cateva zgarieturi,mici probleme la rotula,de aici si concluzia : chiar si noi astia mai tembeli,avem un Dumnezeu.
Urmatoarele luni,am stat pe burta,apa a fost destul de mica,deci fara prea multle palpitatii,am muncit pana ieri,is satul,is scarbit si vreau relax,chiar si asa,anul asta nu o sa prea am parte de el.

Sa nu uit,vin special in tara cu vreo doua zile inainte,de ce ? Cred ca aici ar fi bun raspunsul din video-ul ala ,,smecher'' : ,,d'al dracu si de ambitios'',mai exact ,vin sa votez cu cine'mi dicteaza pipota.

Cam asta'i pentru astazi,v-am povestit si anul asta pe scurt,cu bunicele,cu rele,important este ca suntem bine,sanatosi si trebuie sa ne automotivam pentru anul ce va urma.
Va promit ca de la anul,daca o sa-mi iese cum vreau eu,o sa fiu mai mult prezent aici,pentru ca-mi place sa ma exteriorizez in mai multe feluri,iar aceasta cale este mai pasnica(glumesc).
Nu uita,iesi la vot si voteaza cu cine iti dicteaza inima,asculta instinctul,dar inainte de toate astea informati-va,consecintele vor fi urate pentru urmatorii cinci ani .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu