Translate

marți, 11 decembrie 2012

Lupta politica in Gorj

                                         Danut vs Victoras

Marea lupta politica sustinuta in Gorj intre Dan Diaconescu si Victor Ponta ,lupta de orgolii ,personala ?
Gorjenii ca si marea majoritate a tarii spera la o schimbare ,o va aduce Ponta sau Diaconescu vreodata ?
Sa terminam cu toate intrebariile astea care pt unii dintre noi sunt retorice ,sa luam seaama la ce zic ziarele :

Victor Ponta citez ziarul adevarul : ,,În ultimele săptămâni, premierul, care are deja două mandate ca deputat de Gorj, a tăiat panglica la inaugurarea unui cinematograf şi a unui centru pentru persoane cu dizabilităţi, a apăsat butonul care a aprins luminile de Crăciun din oraş, a avut întâlniri cu pensionarii, a apărut la posturile locale de televiziune şi le-a zâmbit cu căldură oltenilor din sutele de afişe şi bannere care au împânzit străzile din Târgu-Jiu "

Oare nu e destul de clar ca acel cinematograf care poarta si numele de Sergiu Nicolaescu a fost finantat de cine altul decat de cel care ii poarta numele ,ce implicare are Ponta aici ,de unde pana unde are merite ?
Eu cred ca nu prea are ,e vorba doar de reclama politica intr-o campanie castigata de la bun inceput de ,,dragul nostru deputat de Gorj "
Victor Ponta a mai facut un centru pentru persoanele cu dezabilitati :
Cate persoane iesite la pensie pe caz de boala beneficiaza de un asemenea centru pentru ca din sursele mele pentru a avea parte de avantajele acestui centru trb sa beneficiezi de un venit lunar de minim 2000 ron ,sa ai niste pile bine puse pentru a reusii sa internezi mama,tatal bolnav de care nu poti avea grija in particular. Nu e de vina Ponta pentru asta ,e sistemul ,sistemul care cine oare l-a adus in stagiul acesta ,parlamentarii de gen Ponta ,Iliescu,Basescu ?

Dan Diaconescu a venit in Gorj pt o lupta politica sau o lupta de orgolii ?
Un om care a fost dintotdeauna impotriva oamenilor politici care isi maresc averile cu ajutorul poporului a devenit el insusi un om politic ?
Are o televiziune care ii aduce raiting ,pierdere nu a fost niciodata pt el ,daca ar fii fost sa preia un loc de deputat ar fii castigat si relcama,raitingul din televiziune si mai presus de toate imunitate politica ,ceea ce doreste de mult timp Domnul Diaconescu .
 Ambii au impartit prin Targu-Jiu fulare,caciuli,geci ,brichete,etc pentru a lua ochii trecatorilor ,care mai de care mai darnic pana la alegerea deputatului de Gorj ,dupa aceea ? Dupa aceea Gorjul va ramane doar cu promisiuni si va fii pus in umbra in care a fost si pana acum .
Dan Diaconescu supranumit ,,trimisul lui Isus " ,Ponta supranumit ,,trimisul lui Dumnezeu" ce comparatii jalnice ,tiganii ,pardon rromi din Tg-Jiu sustin faptul ca nu l-au votat pe Diaconescu datorita faptului ca acesta este unul ,,d'al lor mancatiasi'' .
O parodie interesanta care s-a petrecut la Tg-Jiu ,acum s-a stins lumina ,totul a revenit la normal ,au mai ramas doar afise,banere,fulare,geci ,caciuli ,brichete care trb sa le tina de cald Gorjenilor pana la urmatoarele alegeri ..




P.S 

Credeam acest post incheiat mai ales ca nu sunt genul de persoana caruia ii place asa mult politica ,dar am ramas cu o dilema fiind la o sorbitura de cafea.

Intr-o dimineata frumoasa de iarna ,la o ceasca de cafea aduc in discutie tema politic ,intamplarea face ca unele cunostinte sa fii facut parte din aceste comisi de votare si aud persoane care detin mai multe informatii decat mine ca a fost o mica/mare ,,manevra '' aici ,dau exemple de cateva localitati de pe langa Gorj unde D.Diaconescu a iesit majoritar : Dragutesti,Rovinari,Matasari,Urdari,Turcinesti ,o mica parte din ele ...Acum nu contesc faptul ca V.Ponta nu a castigat dar nici ca a castigat corect ,ceea ce ma framanta pe mine e diferenta foarte mare dintre cei 2 : D.Diaconescu 30% iar V.Ponta 60% e o diferenta uimitoare tinand cont de faptul ca in multe localitati de pe langa Gorj D.Diaconescu,sau partidul cum vreti voi sa spuneti ,au iesit majoritari ...Retin o chestie daca nu ma insel acum 4-5 ani la ultimele alegeri prezidentiale unde domnul Victoras a zis asa : ,,Tind sa cred ca masinaria noastra de fraudat alegeri de anul acesta nu a fost asa de buna ca si cea a PDL la vremea aceea '' pentru mine unul aceasta remarca a fost de prost gust cu o tenta de adevar .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu